Mikrosement

Mikrosement

Vi kaller mikrosement «den ultimate overflatebehandlingen». Dette gjør vi på grunn av mikrosementens unike egenskaper og muligheter.

Mikrosement er ett unikt produkt fordi det kan legges i tynne sjikt på de aller fleste underlag. Den er vanntett og slitesterk, samtidig som den aksepterer litt bevegelse i underlaget uten at sementen sprekker.

 

Hva er mikrosement?

Mikrosement er ett kalkprodukt som er blandet med en resin. Resin er en harpiks/kvae væske som er med på å fremme egenskapene. Så blir den behandlet med en sealer og en lakk som gjør at underlaget blir vanntett og utrolig slitesterkt.

Selv et 2 mm tykt lag mikrosement kan legges på vegger, gulv, kjøkkenbenker, trapper, piper, møbler, bad (også i dusjsonen) basseng, vask etc. Mikrosement kan også brukes i butikker, på kjøpesenter, treningssenter, hotell, uteområder, utetrapper, fasader osv.

Produktet egner seg utmerket i garderober og baderom på steder med mange besøkende hver dag fordi det legges fugeløst og forenkler dermed renholdet og begrenser bakterier.

 

Hvilke flater kan man legge mikrosement på?

Mikrosement kan legges rett oppå fliser, betong, keramikk, tre, limtre, gips, glass, speil, metall, plastikk. MDF og andre materialer så lenge underlaget er stabilt.

Andre unike egenskaper ved mikrosement:

· Kan blandes i de fleste farger

· Finnes også i metallene jern, rust, gull, sølv og kobber

· Overflaten lakkes i matt, silkematt eller glossy

· Mange prosjekter unngår rivningsarbeid

· Fugeløse overflater

· Individuelle design

· Minsker bakterieflora

· Skjøter i dag blir borte

Kontakt oss for nærmere informasjon, så kommer vi på en befaring og kartlegger hvordan vi kan legge mikrosement på dine overflater.

Kontakt oss

Telefon: 91 90 27 00
E-post: post@focusvarme.no
Org.nr: 919339918


Adresse:
Storebotn 55d, 5309 Kleppestø

Om oss

Focus AS utfører monteringstjenester for ovn, peis og skorstein. Vi skreddersyr løsninger som gjør det triveligere hjemme.