Peis

Vi bygger din nye peis

Vi designer, planlegger og bygger din drømmepeis. Hos Focus AS kan du få designet og bygget drømmepeisen. Vi har egen interiørkonsulent og erfarne varmefaglige personer på laget. Det gjør at vi kan hjelpe deg fra A til Å med hvordan peisen din skal bygges. Vi gir deg skisser og råd for hvordan peisen kan se ut, samtidig som vi også veileder deg om valg av riktig peisinnsats og riktig lufting. Vi gir deg et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag, komplett med tegning, prisoverslag og fremdriftsplan.

 

Drømmepeisen – steg for steg

Vi hjelper deg med å velge riktig design, løsning og plassering før du bestemmer deg – slik at du får best mulig fyringskomfort og trivsel hjemme.

 

Elementpeis eller plassbygd peis?

Du kan velge mellom produsentenes prefabrikkerte elementpeiser, eller plassbygd. Med elementpeis kan du velge blant flere flotte design hos anerkjente produsenter, og velge den som passer best for deg. Men om du velger plassbygd peis, kan vi bygge den akkurat slik du ønsker. Og vi kan tegne den til deg på forhånd. Valget er ditt.

 

Skisse

Vår interiørkonsulent tegner din løsning slik at du kan se hvordan peisen vil bli seende ut.

 

Prisoverslag

Du får et uforpliktende prisoverslag på hva jobben vil koste.

 

Tilbud og fremdrift

Kontakt oss for å få et konkret pristilbud, med en komplett fremdriftsplan.

Før peis
Etter peis

Et utvalg før, skisse og etter av peiser vi har satt opp for våre kunder.

Se flere peiser vi har satt opp for våre kunder.

Kontakt oss

Telefon: 91 90 27 00
E-post: post@focusvarme.no
Org.nr: 919339918


Adresse:
Bakarvågen 21, 5305 Florvåg

Om oss

Focus AS utfører monteringstjenester for ovn, peis og skorstein. Vi skreddersyr løsninger som gjør det triveligere hjemme.