Din spesialist på ovner, peiser og skorsteiner

Bygge peis

Ønsker du å oppgradere ildstedet? Vi har egen interiørkonsulent og et team innen varmefag som hjelper deg med å designe, planlegge og bygge din drømmepeis.

Gode grunner til å velge oss

 • Sertifiserte montører
 • Gode produkter
 • Gode referanser
 • Gode samarbeidspartnere

Vi bygger din nye peis

Vi ønsker å være den foretrukne partneren når du skal bygge ny peis eller ønsker å gi ildstedet ditt et nytt liv. Som fagspesialister innen peisbygging, tilbyr vi omfattende tjenester fra planlegging og design til montering og ferdigstillelse. Vårt mål er å skape varme og stil i hjemmet ditt med en peis som matcher dine ønsker og behov.

Vi hjelper deg fra A til Å med bygging av peis. Du får skisser og råd for hvordan peisen kan se ut, samtidig veileder vi deg gjennom valg av riktig peisinnsats og behov for frisklufttilførsel.

Du får et kostnadsfritt og uforpliktende tilbud, komplett med tegning, prisoverslag og fremdriftsplan.

Våre tjenester inkluderer

 • Skreddersydde peisløsninger: Fra tradisjonelle til moderne design, vi designer og bygger peiser som blir hjemmets midtpunkt.
 • Ombygging og oppussing: Ønsker du å fornye eller forbedre ditt eksisterende ildsted? Vi tilbyr ombygging og oppussing for å øke både estetikk og effektivitet.
 • Kvalitet og sikkerhet: Som sertifiserte eksperter garanterer vi høy standard på vårt arbeid, med fokus på sikkerhet og langvarig verdi.

Peismontering trygt og enkelt

Vi i Focus har lang erfaring med å montere ovner og peiser av alle typer. En korrekt montert peis er viktig med tanke på brannsikkerhet. Mot en avgift kan vi deponere den gamle ovnen din, slik at du har én ting mindre å tenke på i prosessen.

Når monteringen er ferdig, sjekker vi at alt er gjort etter forskriftene. Vi etterlater rommet ryddig og i den stand det var før vi kom. Du får et innmeldingsskjema som også sendes til feier og kan bruke ovnen etter tre dager.

Vi hjelper deg med å velge riktig peis

Snakk gjerne med oss før du velger ovn. Valg av riktig peistype er viktig både for fyringskomfort og forbruk av ved. 

I tillegg er det flere ting du må ta hensyn til når du skal oppgradere ildstedet; skal du for eksempel ha innebygd peis, og hva må du tenke på i forhold til eksisterende pipe? 

Skisse

Vår interiørkonsulent tegner din løsning slik at du kan se hvordan peisen vil bli seende ut.

Prisoverslag

Du får et uforpliktende prisoverslag på hva jobben vil koste.

Tilbud og fremdrift

Kontakt oss for å få et konkret pristilbud, med en komplett fremdriftsplan.

Elementpeis eller plassbygd peis?

Du kan velge mellom prefabrikkerte elementpeiser eller gå for en plassbygd peis. Med elementpeis kan du velge blant flere flotte design hos anerkjente produsenter, og velge den som passer best for deg. Velger du plassbygd peis, kan vi bygge den akkurat slik du ønsker. Vi kan også tegne den til deg på forhånd. Valget er ditt.

Hvorfor velge Focus AS?

 • Ekspertise: Vår dyptgående kunnskap og langvarige erfaring sikrer at ditt prosjekt håndteres med høyeste grad av profesjonalitet.
 • Tilpasning: Vi forstår at hvert hjem og hver kunde er unik. Derfor tilpasser vi våre løsninger for å oppfylle dine spesifikke ønsker.
 • Kundetilfredshet: Din tilfredshet er vår prioritet. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at resultatet overgår dine forventninger.

Få et uforpliktende tilbud

La Focus AS hjelpe deg med å realisere din visjon om den perfekte peisen. Sammen hjelper vi deg med å skape et varmere og mer innbydende hjem. Vi lager et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Send oss din henvendelse.

  Et utvalg før, skisse og etter av peiser vi har satt opp for våre kunder.

  Start med et tilbud for prosjektet

  RING OSS: 91 90 27 00