Pipe

Pipemontering

Vi monterer din nye skorstein, eller rehabiliterer den gamle. Hos oss får du hjelp i hele prosessen med pipemonteringen. Våre montører sørger for gjennomføringen. Hos oss kan du få gratis løsningsforslag, komplett med tegning, prisoverslag og fremdriftsplan. Vi inspiserer, bygger og rehabiliterer alle slags piper.

Riktig montert skorstein, av egnet type er viktig for at ildstedet ditt skal fungere ordentlig. Skorsteinen skal lede varme røykgasser ut av boligen. En velfungerende pipe, bygget etter dagens standarder, vil både være et brannforebyggende tiltak, og samtidig gi deg bedre varmekomfort og lettere opptenning.

 

Rehabilitering av skorstein

Er det én ting potensielle boligkjøpere frykter, så er det å måtte i gang med modifikasjoner på ildsted og skorstein for å kunne ha en sikker bolig. Boligmeglere er entydige i at en rehabilitert eller ny skorstein gir en trygghet som boligkjøpere er villig til å betale mer for – ofte mer enn selve installasjonen har kostet i seg selv.

 

Montering av stålpipe

En stålpipe gir deg mer fleksibilitet med tanke på plassering. Den tar i seg selv mindre plass, og kan både monteres bak ovnen, eller over. Stålpipe er en økonomisk gunstig løsning hvor monteringstiden er kort, og selve elementene koster mindre enn byggematerialene til en ordinær pipe. Stålpiper kan leveres i flere ulike fargenyanser slik at det matcher interiøret ditt.

Kontakt oss

Telefon: 91 90 27 00
E-post: post@focusvarme.no
Org.nr: 919339918


Adresse:
Storebotn 55d, 5309 Kleppestø

Om oss

Focus AS utfører monteringstjenester for ovn, peis og skorstein. Vi skreddersyr løsninger som gjør det triveligere hjemme.