Din spesialist på ovner, peiser og skorsteiner?

Tjenester

Vi bygger din nye peis

Vi designer, planlegger og bygger din drømmepeis. Hos Focus AS kan du få designet og bygget drømmepeisen. Vi har egen interiørkonsulent og erfarne varmefaglige personer på laget.

Montering av ovn

Vi i Focus har lang erfaring med å montere ovner av alle typer. En korrekt montert ovn er viktig med tanke på brannsikkerhet. Mot en avgift kan vi deponere den gamle ovnen din, slik at du har en ting mindre å tenke på i prosessen.

Pipemontering

Vi monterer din nye skorstein, eller rehabiliterer den gamle. Hos oss får du hjelp i hele prosessen med pipemonteringen. Våre montører sørger for gjennomføringen.

Tak med pipe, takstige og snøsikring.

Taksikring

Trenger du stigetrinn, stigesikring eller plattform ved skorsteinen for å sikre tilgjengelighet til pipen ved feiing og tilsyn. Vi kan hjelpe deg med dette.

Showroom med peiser til utstilling.

Velkommen til vårt showroom!

I Storebotn 55d har vi lager, kontor og nå også et nytt showroom. Velkommen inn til vårt showroom på dagtid eller etter avtale. 

Salg

Vi har gode samarbeidsavtaler, og kan skaffe det meste innen ovn, peis og stålpipe. Du kan benytte vår ekspertise på fyringsanlegg og montering til å kunne velge den beste løsningen, også på selve ovnen eller peisen.

To personer som driver med piperehabilitering.

Piperehabilitering

Vi har lang og bred erfaring med rehabilitering av skorsteiner. Vi har sammen med noen av de beste leverandørene i bransjen, den komplette løsningen for din skorstein.

Start med et tilbud for prosjektet

RING OSS: 91 90 27 00